Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

is vaccin tegen Mexikaanse griep wel veilig?

  • Jacky

    Hallo allemaal,

    Straks, in september, komen we allemaal voor de keuze te staan: wel of niet laten vaccineren. Daarom is het wel handig om ons nu alvast in het thema te verdiepen. Op internet valt er heel veel te lezen. Zo lees ik zojuist een artikel over de ‘Spaanse Griep’ die in 1918 wereldwijd aan 20 miljoen mensen het leven heeft gekost. Nu blijkt dat deze epidemie juist het gevolg was van vaccinaties en dat alleen degenen die vaccinatie geweigerd hebben in leven zijn gebleven. Er lag namelijk een grote voorraad vaccins klaar waar ze nog van af moesten.

    Kun je je voorstellen dat we nu weer zo'n zelfde situatie tegemoet gaan en dat duizenden mensen zich nietsvermoeden laten inenten met zware gifstoffen?

    Lees ook het volgende artikel:

    ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’

    Daarin wordt uiteengezet dat de WHO tijdens de in de herfst van 2009 verwachte dodelijke H1N1 pandemie de authoriteit heeft om ALLE inwoners van ALLE 194 landen desnoods onder bedreiging met geweld te dwingen om zich te laten vaccineren. De wereldwijde pandemie blijkt opzettelijk veroorzaakt te zijn. Verkoop van vaccinaties is namelijk ‘big business’.

    Je gelooft het niet? Lees dan het hele artikel op:

    )

    Lees ook berichten van medisch onderzoeksjournaliste Desiree Rover. Zoek zelf naar betrouwbare informatie en laat je niet (alleen) informeren door de gangbare media. Laten we ons allemaal serieus in dit onderwerp verdiepen, voordat het te laat is!

    Groeten, Jacky

  • fanfan

    lees op deze website over allerlei vaccinaties :http://www.verontrustemoeders.nl/

    niet alleen over de HPV maar ook over de griepvaccinatie!!!

    Ga zelf op zoek en wacht niet af.

    Krik je immuunsysteem op met allerlei goede voeding en natuurlijke preparaten.

    Geloof in je lichaam en laat je niet wijs maken dat je zwak bent!! Maar stop jezelf niet vol met allerlei junkfood!!!! Daar wordt je ziek van!!! Tegenover een ongezond product eet je twee gezonde om schade op te heffen!

    Geef je gezondheid niet uit handen maar neem het heft in eigen handen!!!!!

  • fanfan

    nog een link: http://www.vaccinationdebate.com/web2.html

  • Henk

    Wat een onzin. Dat zou betekenen dat bijvoorbeeld alle in 1918-1920 in Afrika door de “Spaanse griep” overleden mensen waren gevaccineerd. En alle doden op afgelegen Pacific-eilanden ook, om een ander voorbeeld te noemen.

    Ik heb ook weleens een artikel gelezen dat de meeste epidemieën op onze planeet worden uitgezet door buitenaardse wezens. En nog véél meer mensen beweren (en schrijven daar gedegen artikelen over) dat het straffen zijn van God / Allah / Jahweh, en dat ook nog eens onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Maar dat iemand een artikel schrijft en verwijst naar een oud en mogelijk ondeugdelijk onderzoek betekent niet dat zo'n artikel waar is.

  • germa

    Inderdaad zijn er veel artikelen te lezen, vooral via internet. Voor mijzelf heb ik de beslissing genomen geen inenting te accepteren. Er zou veel meer onderzoek dienen te geschieden naar de nadelige invloeden van vaccineren. Veel testen wijzen uit dat zelfs de DKTP injecties bij baby's niet te accepteren gevolgen kunnen hebben. Verplichting??? Dan ga ik nog liever de nor in!

    Overbodig ingekochte injecties kunnen ook vernietigd worden. Altijd goedkoper dan mensen nog eens extra ziek maken.

  • Ludo (callcenter)

    Niet alles wat op internet staat is waar.

    Kritisch zijn is goed, maar als je eenzijdig zoekt zal je ook eenzijdige argumenten te lezen krijgen.

  • Ludo (callcenter)

    Ook hier is kritisch zijn nooit verkeerd.

    Deze site staat alleen vol met drogredenaties waarmee niet gezegd is dat vaccinaties altijd 100% goed zijn maar een groot deel van de redenen tegen vaccineren hier zijn suggestief en niet onderbouwd.

  • A Hop

    Mijn vrouw 64 jaar, sport veel, tennist veel, eet gezond, heeft nooit klachten of docters bezoek, enige dagen na de

    mex griepprik kreeg ze last tintelende benen, trok door naar haar middel. Naar spoed hulp ziekenhuis, directe opname/

    Alle soorten onderzoeken, 2x ruggeprik

    2x scan onderzoek.

    Ze ligt nu 9 dagen in het zieken huis, niets gevonden, maar de klachten blijven. En ze weten nog niet wat de oorzaak is.

    Kan deze met de injectie te maken hebben ?

    Ze is wel allergies voor stof of huisdieren

    We wachten Uw antwoord af.

    Grt A Hop

    Zwijndrecht.